Intrebare: Ce te-a facut sa accepti invitatia de a te alatura acestei cauze? De ce Societatea de Salvare?


 

Alex Porro (Benetone Band):

M-am alaturat campaniei 2% pentru Societatea de Salvare pentru ca sunt constient de cata nevoie avem de serviciile ambulantei in anumite momente de cumpana ale vietii noastre, mai ales aceia dintre noi care ne place sa ne traim viata...pe muchie de cutit! Sper sa reusim sa motivam cat mai multe persoane sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare...este spre binele nostru!


 

 

Alin Vaduva (finalist X Factor 2011):

 

Ceea ce m-a determinat sa ma alatur acestei cauze este dragostea fata de semenii mei.Sustin Societatea de Salvare deoarece si-a dovedit eficienta in decursul celor 107 ani de la infiintare. Am incredere ca cei 2% din impozitul nostru directionati catre Societatea de Salvare vor fi utilizati pentru echipamente medicale de folos noua.


 

 

Andrei Stefanescu (Alb Negru):

Nu am stat pe ganduri nicio secunda cand mi s-a propus acest proiect pentru ca 112 sau Salvarea- cum i se spunea pe vremuri, este primul si cel mai de pret cuvant care iti vine in minte atunci cand ai probleme de sanatate de orice fel. Pentru ca Serviciul de Ambulanta inseamna niste oameni cu suflet, remarcabili, care ne salveaza vietile noastre, ale prietenilor si ale familiilor noastre, ale tuturor oamenilor din Romania, pana la urma. De ce? Pentru ca numai auzind sirena si vazandu-i venind spre tine, parca iti trece starea de rau.


 

 

Florin Grigore (Etno):

De ce? Pentru ca ei sunt cei care ne salveaza viata, ei sunt primii care intra in contact cu noi in cazul unui eveniment nefericit. Eu directionez catre Societatea de Salvare pentru ca ei trebuie sa poata ajunge la timp la noi, sa aiba aparatura performanta si personal medical pregatit. Cum conduc zilnic, si stau in trafic cateva ore pe zi in Bucuresti sau in tara, vad cate accidente se intampla. Am acordat primul ajutor atunci cand a fost nevoie, dar din lipsa cunostintelor medicale nu am putut face prea multe. Daca nu ar fi fost ei, Serviciul de Ambulanta, sa intervina imediat, multi dintre noi, poate ca nu am mai fi.


 

 

Ionut Andras (Ro-mania):

Interesul real fata de societatea in care traiesc, societate care fara un serviciu de salvare performant si prompt, care sa intervina in cel mai scurt timp posibil, multe vieti ce pot fi salvate, nu ar avea aceasta sansa. De aceea ma alatur acestei cauze si cred ca, impreuna, reditrectionand 2% din impozitul pe venit, putem face minuni.


 

 

Razvan Stef (Vocea Romaniei 2):

Am ales sa ma implic in aceasta campanie pentru ca medicii, asistentii, ambulantierii, voluntarii sa aiba parte de cea mai buna pregatire si de cele mai performante dotari.Pentru noi este un efort minim, pentru ei cei 2% au o importanta enorma.


 

 

Kamara Ghedi (Alb Negru):

M-am alaturat acestei campanii intrucat cred ca putem schimba mentalitati.In timp ce in alte tari, cursul de prim- ajutor este elementar si se invata inca din primii ani de viata, in Romania, oamenii nu acorda importanta acestui subiect pana cand nu sunt pusi in fata unei situatii critice. Am ales sa redirectionez cei 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare pentru ca eu cred in acesti oameni si in munca lor.


 

 

Florin Iordache (ex Krypton, Avenue):

Mi se pare o cauza nobila si, pragmatic, oricare dintre noi poate avea nevoie de salvarea care trebuie sa ajunga la timp si sa fie echipata corespunzator. Cineva trebuie sa faca ceva pentru sistemul medical romanesc.Eu am ales sa redirectionez 2% din impozit pentru Societatea de Salvare si, cred cu tarie, ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca asta.


 

Go to top
DMC Firewall is a Joomla Security extension!