Despre Noi

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

 

banner cu artisti

buton afla ce spun ei

Redirectioneaza 2% pentru eroii care salveaza vieti zilnic!

 

Redirectionati 2% din impozitul pe venit catre "Asociaţia Societatea de Salvare din Bucureşti" pentru eroii care salveaza vieti zilnic in programul Exista un erou in fiecare dintre voi! Toti  avem nevoie de un erou in viata noastra la un moment dat. De foarte mult ori, cateva secunde pot face diferenta intre viata si moarte. Mai multi voluntari in Exis.

 

 

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie privata si nu te costa nimic. In cazul in care nu redirectionezi cei 2% din impozitul pe venit, banii raman statului.
 
Pentru veniturile realizate in anul 2015 termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2016, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.
 

 

Cum redirectionezi 2%?

 

Descarcati formularul de mai jos, completati-l cu datele dumneavoastra, semnati-l si:

  1. depuneti-l la biroul Administratiei Fiscale de care apartineti personal sau prin posta. Adresele Administratiilor Financiare se pot verifica pe site-ul ANAF
    aici;
  2. scanati-l si trimiteti-l pe e-mail la 2%@assb.ro 
  3. daca va este mai comod lasati-l la sediul nostru din Str. Episcopul Radu nr. 27 ,Sector 2, Bucuresti.

Descarca formularul 230

 

Declaratia ANAF 2013

 

Mai multe despre campania 2%

(pentru a descarca dati click dreapta pe imaginea de mai sus si selectati "Save target as..." sau "Save link as...")

poster_SSB_2_2009

 

 

**********************************************************************************************************************

siglassb

 

Panaceum Procentol 2%

 

CA SA AJUNGEM LA TIMP

logosabif

Compoziţie:

Dacă sunteţi contribuabil - persoană fizică puteţi dispune asupra destinaţiei unei sume reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat Statului, conform Art. 57 alin. (4) şi Art. 84 alin. (2) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.138/2004 pentru modificarea şi completarea Legii privind Codul Fiscal nr. 571/2003 şi aplicată prin Legea nr. 163/2005.

Grupa trapeutică:

Redirecţionare procent din impozitul deja plătit statului.

Indicaţii terapeutice:

Puteţi direcţiona 2% din impozitul pe venitul anual (pe care oricum statul vi-l reţine) către o asociaţie sau fundaţie prin completarea Anexei 230 de la formularul de Declaraţie de impozit pe venitul anual.

Redirecţionând acest procent din impozitul pe care deja îl plăteşti poţi contribui la îmbunătăţirea sistemului sanitar şi implicit a calităţii actului medical şi a sănătăţii tale şi celor dragi ţie.

Contraindicaţii:

Consideri că sistemul sanitar din România este perfect şi serviciile de sănătate oferite sunt de cel mai înalt nivel, doreşti ca statul să decidă în locul tău ce să faci cu banii tăi sau eşti alergic la luarea de hotărâri şi asumarea responsabilităţii? În acest caz NU folosi acestă oportunitate!

Mod de obţinere:

Trebuie să soliciţi sau descarci de pe internet de pe site-urile ANAF, Societăţii de Salvare din Bucureşti, sau de pe cel al Campaniei 2% Formularul nr. 230 şi să completezi rubricile

Mod de administrare:

Cat cheltuiti? - Nimic!

Această sumă este o parte a bugetului de stat care este directionată de către dumneavoastră catre o asociaţie sau fundaţie.

Astfel vă puteţi implica fără nici un fel de costuri suplimentare, în susţinerea îmbunătăţirii calităţii actului medical din România şi a sănătăţii dumneavoastră şi celor dragi dumneavoastră.

De când?

Începând cu anul fiscal 2006 (1 ianuarie-31 decembrie 2006).

Termenul de depunere a declaraţiei de venit global este 25 mai 2016

Cui direcţionaţi aceşti bani?

Asociaţia “Societatea de Salvare din Bucureşti”, este o organizaţie tânără. Înfiinţată în 2009 reia tradiţia Societăţii de Salvare din Bucureşti fondată de profesorul Nicolae Minovici în 1906. Are ca scop promovarea medicinii de urgenţă prespitalicească, elaborarea şi implementarea de standarde profesionale şi protocoale de operare privind întreaga activitate de urgenţă prespitalicească, în vederea creşterii calităţii serviciilor oferite Vine aşa dar în sprijinul Serviciului de Ambulanţă.

 

Pentru îndeplinirea scopului propus asociaţia are ca obiective:

- promovarea oportunităţilor de perfecţionare la nivel personal şi profesional a membrilor săi şi a tuturor celor interesaţi prin centre de training,

- promovarea dialogului şi schimbului de experienţă între profesioniştii în domeniu,

- introducerea şi promovarea în România a celor mai recente principii şi tehnici de training în medicina de urgenţă prespitalicească,

- promovarea profesiei de trainer,

- elaborarea şi implementarea de strategii şi standarde profesionale şi organizatorice în medicina de urgenţă prespitalicească,

- protejarea structurilor şi categoriilor profesionale implicate în asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească,

- promovarea tehnicilor de prim ajutor la nivelul populaţiei.

 

Mijloacele pentru a facilita îndeplinirea obiectivelor menţionate cuprind:

- organizarea de programe de formare şi de programe de formare de formatori pentru diferite categorii profesionale implicate în asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească,

- organizarea de seminarii, conferinţe şi alte activităţi specifice domeniului,

- organizarea şi administrarea de programe şi proiecte,

- editarea de publicaţii (reviste, broşuri, studii, buletine informative, site-uri) şi materiale informative specifice domeniului,

- dezvoltarea de sisteme de învăţământ la distanţă,

- iniţierea, dezvoltarea şi menţinerea de relaţii cu organisme similare internaţionale.

Reacţii adverse:

Nu există.

Depozitare:

ANAF Agenţia Naţională de Administrare Fiscală până cel târziu la data de 25 Mai 2016.

Atenţionări speciale:

Dacă apar manifestări plăcute în ce priveşte creşterea calităţii actului medical şi a gradului de sănătate adresează-te de urgenţă conştiinţei tale. Ai făcut alegerea corectă! Poţi să-i mulţumeşti. Acum profesioniştii din domeniul sănătăţii te au ca partener.

Producător:

 

siglassb50


Asociaţia
Societatea de Salvare din Bucureşti
CIF 26423195
CONT RO31PIRB4261757821003000
PIRAEUS BANK-CALEA CALARASILOR
Str. Episcopul Radu nr. 27,
Sector 2 Bucureşti
Tel.:021 771 1918; 0733 910 519
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

în colaborare cu

 

siglaanaf

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală

 

 

 

logosabif50

 

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov
Str. Mihai Eminescu nr 226 Sector 2 Bucureşti
Tel.: 021-211.64.80 Fax: 021-210.26.76
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

images/stories/img_site/Panaceum_Procentol.jpg

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Contributii

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăIntrebare: Ce te-a facut sa accepti invitatia de a te alatura acestei cauze? De ce Societatea de Salvare?


 

Alex Porro (Benetone Band):

M-am alaturat campaniei 2% pentru Societatea de Salvare pentru ca sunt constient de cata nevoie avem de serviciile ambulantei in anumite momente de cumpana ale vietii noastre, mai ales aceia dintre noi care ne place sa ne traim viata...pe muchie de cutit! Sper sa reusim sa motivam cat mai multe persoane sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare...este spre binele nostru!


 

 

Alin Vaduva (finalist X Factor 2011):

 

Ceea ce m-a determinat sa ma alatur acestei cauze este dragostea fata de semenii mei.Sustin Societatea de Salvare deoarece si-a dovedit eficienta in decursul celor 107 ani de la infiintare. Am incredere ca cei 2% din impozitul nostru directionati catre Societatea de Salvare vor fi utilizati pentru echipamente medicale de folos noua.


 

 

Andrei Stefanescu (Alb Negru):

Nu am stat pe ganduri nicio secunda cand mi s-a propus acest proiect pentru ca 112 sau Salvarea- cum i se spunea pe vremuri, este primul si cel mai de pret cuvant care iti vine in minte atunci cand ai probleme de sanatate de orice fel. Pentru ca Serviciul de Ambulanta inseamna niste oameni cu suflet, remarcabili, care ne salveaza vietile noastre, ale prietenilor si ale familiilor noastre, ale tuturor oamenilor din Romania, pana la urma. De ce? Pentru ca numai auzind sirena si vazandu-i venind spre tine, parca iti trece starea de rau.


 

 

Florin Grigore (Etno):

De ce? Pentru ca ei sunt cei care ne salveaza viata, ei sunt primii care intra in contact cu noi in cazul unui eveniment nefericit. Eu directionez catre Societatea de Salvare pentru ca ei trebuie sa poata ajunge la timp la noi, sa aiba aparatura performanta si personal medical pregatit. Cum conduc zilnic, si stau in trafic cateva ore pe zi in Bucuresti sau in tara, vad cate accidente se intampla. Am acordat primul ajutor atunci cand a fost nevoie, dar din lipsa cunostintelor medicale nu am putut face prea multe. Daca nu ar fi fost ei, Serviciul de Ambulanta, sa intervina imediat, multi dintre noi, poate ca nu am mai fi.


 

 

Ionut Andras (Ro-mania):

Interesul real fata de societatea in care traiesc, societate care fara un serviciu de salvare performant si prompt, care sa intervina in cel mai scurt timp posibil, multe vieti ce pot fi salvate, nu ar avea aceasta sansa. De aceea ma alatur acestei cauze si cred ca, impreuna, reditrectionand 2% din impozitul pe venit, putem face minuni.


 

 

Razvan Stef (Vocea Romaniei 2):

Am ales sa ma implic in aceasta campanie pentru ca medicii, asistentii, ambulantierii, voluntarii sa aiba parte de cea mai buna pregatire si de cele mai performante dotari.Pentru noi este un efort minim, pentru ei cei 2% au o importanta enorma.


 

 

Kamara Ghedi (Alb Negru):

M-am alaturat acestei campanii intrucat cred ca putem schimba mentalitati.In timp ce in alte tari, cursul de prim- ajutor este elementar si se invata inca din primii ani de viata, in Romania, oamenii nu acorda importanta acestui subiect pana cand nu sunt pusi in fata unei situatii critice. Am ales sa redirectionez cei 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare pentru ca eu cred in acesti oameni si in munca lor.


 

 

Florin Iordache (ex Krypton, Avenue):

Mi se pare o cauza nobila si, pragmatic, oricare dintre noi poate avea nevoie de salvarea care trebuie sa ajunga la timp si sa fie echipata corespunzator. Cineva trebuie sa faca ceva pentru sistemul medical romanesc.Eu am ales sa redirectionez 2% din impozit pentru Societatea de Salvare si, cred cu tarie, ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca asta.


 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Istoric

 

Puteti vizualiza istoricul SSB in format PDF sau PowerPoint. Daca aveti un browser care suporta formatul Adobe Flash puteti vizualiza prezentarea in acesta pagina mai jos.

 

You can view the history of Ambulance in PDF or PowerPoint slideshow formats. If your browser support Adobe Flash you can also watch the slideshow bellow, embedded in  this webpage.

 

Prezentare in format Adobe Flash.

Created with iSpring
 

 

 

 

Adobe Flash slideshow.

 

English version.

 

Created with iSpring

 

Go to top
Our website is protected by DMC Firewall!