Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

Societatea de Salvare București și-a facut o misiune din a sprijini creșterea calității serviciilor de asistență medicală de urgență în București și de a susține activitatea Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (S.A.B.I.F.).

În acest sens unul dintre cele mai active programe ale Societății de Salvare București este programul “Voluntari pentru Ambulanță”, în cadrul căruia voluntarii merg alături de echipajele de urgență în gărzi de 12 ore și participă la acțiuni de suport medical la evenimente sociale.

Pentru a participa ca voluntar la acest program este necesară parcurgerea unor etape de selecție și pregătire:

1. Candidatul va trimite o scrisoare de intenție prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care va motiva dorința de a deveni voluntar, împreună cu răspunsul la întrebarea: „Cum vezi activitatea unui voluntar ASSB-SABIF?”

2. Candidatul va participa la un interviu de evaluare, ce va conține și un test de verificare a cunoștințelor generale.

3. Candidatul va participa la sesiuni de pregătire medicală bazate pe protocoale BLS ale Consiliului European de Resuscitare. În cadrul cursurilor candidatul va fi evaluat teoretic și practic.

4. Candidatul va urma pregătirea în Protecția Muncii și evaluarea de Medicina Muncii, apoi va primi instrucțiuni despre modul de desfășurare a gărzilor și comportamentul adecvat în diverse situații.

În cadrul acestui program se pot înscrie orice persoane cu vârsta peste 18 ani, cu sau fără pregătire medicală.

Dacă doriți mai multe informații vă puteți adresa secretariatului ASSB prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Go to top
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd